Producten
Informatie
Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Winkelwagen
Betaalmogelijkheden
 
U kunt bij 123lantaarnpaal betalen via diverse methodes:
 
·         Overboeking
·         iDEAL / Mister Cash
·         Achteraf betalen op rekening (dit is alleen mogelijk indien u door onze factoringmaatschappij geaccepteerd worden, er kan afhankelijk van het product ook een aanbetaling verlangd worden, voor op rekening dient u dus eerst goedgekeurd te worden en e.e.a. per e-mail van te voren aan te vragen/geven)
 
 
Overboeking
U maakt het bedrag van uw bestelling over op het IBAN-rekeningnummer t.n.v. EM Licht B.V., onder vermelding van uw naam en factuurnummer.
 
 
IBAN: NL29 ABNA 0494 4652 98     (123lantaarnpaal is onderdeel van EM Licht B.V.)
BIC code: ABNANL2A

 
iDEAL (geen extra kosten)
iDEAL is de nieuwe methode voor online betalen.
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is ontwikkeld door de Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Postbank. Alle internetbankierende klanten van ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank en SNS kunnen het gebruiken. In de toekomst zullen meer banken ook iDEAL gaan ondersteunen.
Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Ombouwservice-Noodverlichting.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Bij deze handeling zult u als begunstigde de naam Sisow tegenkomen. Zij incasseren de iDEAL betalingen voor ons. Wij krijgen wel direct bericht van uw betaling.